Roletne

Objavljeno: 17.3.2022. 15:21

Ukoliko razmišljate o zaštiti prozora, roletne su svakako jedan od izbora koji mogu ulepšati prostor. U DeRolo asortimanu možete pronaći različite modele (ALU i PVC) od kvalitetnih materijala koje možete prilagoditi prema koloritu enterijera. Roletne mogu biti SPOLJAŠNJE (petougaone ili RONDO zaobljene) i UNUTRAŠNJE (ALU i PVC).

Zatvaranje terasa roletnama

Ukoliko bi ste želeli da zatvorite terasu ALU roletnama, pozovite nas i doći ćemo da Vam damo najkvalitetniju ponudu.

Unutrašnje Roletne

U ponudi imamo i unutrašnje roletne koje mogu biti sa ALU termo kutijom i PVC kutijom. Obe varijante mogu biti sa ALU termo zastorom (lamelicama) i PVC zastorom (lamelicama).

Spoljna roletna

U našoj ponudi možete naći i najkvalitetnije spoljašnje roletne koje mogu biti sa PVC zastorom (lamelicama) ili sa ALU zastorom (lamelicama). Kutija spoljašnje roletne se izradjuje u dva tipa, od kojih je jedan PETOUGAONA a drugi je RONDO (zaobljena) kutija.

ALU Roletne

U ponudi imamo nekoliko tipova roletni. Tipovi roletni razlikuju se od materijala izrade, a jedna od njih je ALU roletna.

PVC Roletne

U ponudi imamo nekoliko tipova roletni. Tipovi roletni razlikuju se od materijala izrade, a jedna od njih je PVC roletna.

Popravka roletni

  • Vršimo popravku svih vrsta rolerni na licu mesta.
  • Zamena mehanizma
  • Zamena gurtni
  • Zamena zastora(lamelica)
  • Zamena automata za gurtnu
  • Zamena el.motora

Zatvaranje terasa ALU roletnama

Ukoliko bi ste želeli da zatvorite terasu ALU roletnama, pozovite nas i doći ćemo da Vam damo najkvalitetniju ponudu.