Adresa: Vukašina Antića 23
11000 Beograd; Voždovac - Jajinci
Mobilni telefon:
061 2260 000 061 2260 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.derolo.rs/

Radno vreme

:
ponedeljak - subota 08-20h
Aktivnosti: Aluminijumska i PVC stolarija
Ključne reči: pvc stolarija Beograd - roletne - tende - komarnici - zamena platna na tendama - proizvodnja i ugradnja pvc stolarije - pvc prozori - pvc vrata - venecijaneri
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

DeRolo postoji na tržištu Srbije od maja 2001. godine. Delatnost kojom se bavimo jeste proizvodnja i ugradnja PVC stolarije, roletni, garažnih, vrata, komarnika, servisom i popravkom svega vezano za stolariju i još mnogo toga.

Pored proizvodnje bavimo se i ugradnjom naših proizvoda kao i proizvoda iz proizvodnog programa drugih proizvodjača koji nas angažuju jer znaju da ce biti kvalitetno i profesionalno odrađeno zato što montiramo po Nemačkim standardima.

DeRolo se bavi proizvodnjom PVC stolarije od INOUTIC PVC profila, koji je vodeći Nemački proizvodjač profila za gradjevinsku stolariju. Od profila proizvodimo: prozore, ulazna vrata, sobna vrata, balkonska vrata, kombi/klizni sistem, fiksni elementi, lučne i kose delove.

DeRolo se bavi proizvodnjom PVC i ALU roletni, montažom rolo i segmentnih garažnih vrata, svih vrsta delova za roletne i rolo garažna vrata i plastifikacijom.

BRENDOVI

Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
061 2260 000 061 2260 ... - Kliknite za broj
Telefon: