RATE
Adresa: Francuska 16a
11160, Beograd, Stari Grad
Mobilni telefon:
062 8209 929 062 8209 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.katarinajovanovic.com/

Radno vreme

:
Pon-Pet: 12-20h
Sub: 10- 18h
Aktivnosti: Stilisti
Konfekcija, odeća i drugi odevni predmeti
Umetničko i književno stvaralaštvo
Ključne reči: stil, odeca, moda, nakit, obuca, haljine, suknje, modni stilista, licni stilista, stilista, lepota, grad, beograd, srbija, stari grad, usluga, svecanosti, svadbe, proslave, slavlja, mature, rodjendani, muska odela, odela, poslovni intervju, biznis, promena stila, dogadjaji, kultura, makeover,
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

USLUGE LIČNOG STILISTE

Od osobe koja ima stila očekuje se hrabrost, rafinman, samopouzdanje, jednostavnost, lični kompas ... Mir sa sobom. Stil je produžetak karaktera, sklad onoga ko ste i kako izgledate. On počiva na sadržini, a tek potom dolazi forma. Ličnosti koje poseduju stil ne trude se da liče na ponuđene uzore. One liče na sebe. On je ono nešto neobjašnjivo što su posedovale Odri Hepbern i Džeki O, što nose Lorin Haton, Šarliz Teron i Andrijana Lima. On počiva na individualnosti, originalnosti, na neobičnosti pristupa svemu. Izraz je duha a ne pokazatelj materijalnog stanja. Optimističan je i antidepresivan. Dok suštinu mode čini promena, stil ne juri trendove. Pa ipak, on nije statična kategorija, evoluira sa razvojem ličnosti i podrazumeva sposobnost pravilnog izbora u obilju predmeta kojima smo zatrpani. Stilovi se modama odupiru, oni mode uspostavljaju. Ono što smo u određenoj situaciji odabrali da obučemo, deo je telesnih znakova koji nam olakšavaju komunikaciju s drugim ljudima i vladanje situacijom.
 
Katarina nastupa upravo ovde, predstavljajući kljientima šta je stil i istovremeno komunicirajući sa modnim kućama, materijalima i teksturama, bojama i stilovima. Ona kreira za svoje klijente jak lični stil, daje im razumevanje i pokazuje veštine oblačenja sa stilom koji odgovara njihovoj ličnosti, obliku i merama tela, životnom stilu, a sve u cilju da se osećaju komforno i zadovoljno sobom ne samo spolja već i iznutra. U tome je ustvari tajna dobrog ličnog stiliste.
 
Zakažite svoju prvu styling konsultaciju!

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
062 8209 929 062 8209 ... - Kliknite za broj
Telefon:
RATE