RATE

FITNES U CENTRU GRADA

0 pregleda/dan | Objavljeno: 19.04.2012. 06:45

Fantastično rešenje za sve koji bi želeli da budu drugačiji, originalni i obraduju svoje prijatelje, porodicu, kolege.

Od oktobra u Plesno sportskom klubu FIT u Beogradu,Francuska ulica možete kupiti vaučere i pokloniti ih vama dragim osobama, kolegama, poslovnim partnerima i ostvariti popuste od čak 40%!

Na raspolaganju imate dva tipa vaučera:

VEŽBANJE U PARU - Imate puno obaveza i ne možete tačno da planirate svoje slobodno vreme, a iznad svega mrzite da vežbate sami. Ovaj vaučer je idealno rešenje za vas! Razbite monotoniju svakodnevnice i dodjite da vežbate u Studiju FIT sa još jednom osobom, po ceni koju biste platili za vas.

Platite dolazak za jednu osobu, a dođite u paru! Ovaj poklon vaučer je namenje za dve osobe i pruža mogućnost korisnicima da vežbaju u paru, po ceni koju bi platio jedan vežbač. Vaučer važi za jedan termin.

FIT - Želite da pokolnite nešto korisno vašim prijateljima, kolegama, članu familije. Imate drugaricu/druga koji stalno od "ponedeljka" počinje da vežba.

Sad imate priliku da ih obradujete kupovinom mesečnog poklon vaučer i ostvarite popust na Fitnes programe Studija FIT od čak 40%. U dogovoru sa trenerima Studija FIT korisnik vaučera će definisati najefikasniji program.

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
064 2039 904 064 2039 ... - Kliknite za broj
Telefon:

Prikaz ostalih popusta

RATE