RATE

Jazzercize

Plesno-sportski klub FIT (PSK FIT) je mesto namenjeno za fitness, rekreaciju i bavljenje sportom svih generacija. U ponudi imamo široku lepezu programa kreiranih tako da zadovolje kako potrebe rekreativaca tako i profesionalnih sportista.

Naš klub ima dugu tradiciju bavljenja fitnesom i zdravim načinom života, još od 1986. godine. Profesionalni tim trenera i stručnog osoblja garancija je kvaliteta, postizanja maksimalnih rezultata, a sve to uz efikasno eliminisanje stresa.

PSK FIT se nalazi na dve lokacije u strogom centru grada i u zavisnosti od procene trenera, vaših kapaciteta i preferencija možete se odlučiti za grupni, individualni ili poluindividualni tip treninga. Na raspolaganju vam stoje različiti programi od cardio programa, programa za korekciju težine, body toninga, do grupnih treninga zumbe i jazzercisea. Od opreme u klubu raspolažemo sa CARDIO spravama (1 traka za trčanje, 1 bicikl trenažer, 1 glajder), 3 Total Gym sprave za jačanje mišićne muskulature, 1 Power Plate, kao i brojnim rekvizitima (pilates lopte, tegovi za ruke i noge, steperi, konopci, rastegljive trake, itd.)

Iskusni tim trenera će vam u svakom trenutku pružiti savet i preporuku u pogledu izbora programa kao i osmišljavanja balansiranog plana ishrane kako bi se najefikasnije došlo do željenih rezultata i maksimalno iskoristio vaš potecijal.

U PSK FIT se možete informisati i o Herbalife proizvodima za kontrolu težine i energetskim proizvodima koji jačaju imunitet.

Vaš prvi trening je besplatan!

RATE