RATE

INTELIGENTNA ISHRANA

Lepeza kvalitetnih Herbalife proizvoda obezbeđuje elemente koji su svakodnevno potrebni svakom organizmu za održavanje dobrog zdravstvenog stanja. Herbalife maksimalno koristi tu "inteligentnu ishranu" preko jedinstvene formule i odabranih sastojaka vrhunskog kvaliteta.

Plan inteligentne ishrane obezbeđuje organizmu izbalansiranu količinu energije, vitamina, minerala, dobrih ugljenih hidrata, biljnih proteina, lekovitih biljki i antioksidanata. Koncept inteligentne ishrane podrazumeva konzumiranje različitih namirnica, ali umerenih količina: "inteligentan" odnos ka onome što jedemo.

Herbalife je posebno ponosan na način na koji lično prilagođava programe i na taj način zadovoljava individualne potrebe svakog pojedinca. Ti individualni programi su prilagođeni prema konceptu potpune i izbalansirane ishrane.

Krug inteligentne ishrane vam pokazuje kako se proizvodi Herbalife savršeno uklapaju u optimalan i aktivan način života. U središtu kruga su osnovni proizvodi. Obrok za kontrolu težine i izbalansirane ishrane: Formula 1 i Formula 2 - Мultivitaminski kompleks. To su osnovni proizvodi koji predstavljaju temelj izbalansirane ishrane.

Na krugu možete da vidite da se odmah pored osnovnih proizvoda nalaze namenski proizvodi, koji dopunjuju izbalansiranu ishranu. Tako možete i sami da prilagodite svoj program za lične potrebe.

RATE