RATE

HERBALIFE

Vodeća kompanija u svetu na području zdravlja,kontrole telesne težine,nutrcionistčkog i sportskog programa. Osnovana 1980. Godine sa sedištem u Los Angeles, California, USA, članica DSA. Herbalife danas posluje u preko 70 zemalja na 6 kontinenata kroz uspešnu poslovnu mrežu od 1,9 miliona nezavisnih distributera.

Kako bi osigurali sigurnost i učinkovitost Herbalifeovih proizvoda, te da se stvaraju po najnovijim naučnim metodama, Herbalife je osnovao Medicinski savetodavni odbor (Medical Advisory Board). On uključuje grupu cenjenih medicinskih stručnjaka, naučnika, nutricionista i zdravstvenih radnika koji nadgledaju istraživanje i razvoj Herbalifeovih proizvoda.

Procenjuje se da trenutno blizu 50 miliona ljudi širom sveta koristi proizvode Herbalife kompanije u svakodnevnom životu zarad ličnog zdravlja, kontrolisanja težine, sporta, rešavanja zdravstevenih problema kao i preventive istih. Herbalife je nutricionistički sponzor najvećim sportskim klubovima i sportistima širom planete.

Herbalife proizvodi mogu Vam osigurati elemente koji su Vam svakodnevno potrebni za održavanje optimalnog zdravstvenog stanja, nisko kalorični su i dobro izbalansirani. Brzo se spremaju, laki su za transport, pogodni za putovanja ili dug boravak u kancelariji.

U zavisnosti od toga šta želite, šejk obrok može biti zamena ili dopuna Vašoj ishrani. U ponudi je i sojin protein koji pomaže u razvoju i održavanju mišićne mase, napitak od aloje koji pomaže u pročišćavanju organizma kao i biljna vlakna i mnogi drugi proizvodi. Više informacija o Herbalife proizvodima možete videti i na web stranici http://www.herbalife.com/global.

Ukoliko želite Više informacija o ovim proizvodima kao i o Vašoj ishrani ili programu vežbanja, pozovite Ninu - 064/ 20-399-04.

RATE