Adresa: Gospodar Jovanova 2
Beograd, Serbia
Telefon:
069 2507 972 069 2507 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.salonzakuce.com

Radno vreme

:
pon-pet: 10-18h sub: 10-16h
Aktivnosti: Kućni ljubimci, prodaja, uzgoj
Ključne reči: showgroom - nega kućnih ljubimaca - salon za kuce - edukacija - grooming
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

SALON ZA NEGU KUĆNIH LJUBIMACA SHOWGROOM 

Naš stručni tim svakom ljubimcu pridje na poseban način. U našem salonu koristimo proizvođača uvozne kozmetike isključivo za kućne ljubimce. Svi preparati, šamponi, šminke, kozmetički proizvodi su od renomiranih I proverenih inostranih proizvođača. Kod nas uvek možete dobiti savete o negovanju kućnih ljubimaca.

U našem salonu velika pažnja se posvećuje psihologiji pasa. Kod nas će se kuce osećati voljeno i sigurno. Radimo sa njima na human način, nema vezivanja niti fizičkog kažnjavanja.

Ukoliko insistirate da ostanete u salonu sa vašim ljubimcem, to je u redu. Međutim, molimo Vas da sarađujete. Ukoliko ipak odlučimo da će biti bolje da odete (tj. ako kuca neprestano hrli ka vlasniku ), onda bi to i trebalo da učinite. Grumer može nehotice da povredi ljubimca, jer ne može da predvidi njegovu, a ni Vašu reakciju. To dosta utiče na kvalitet usluge, kao i na dužinu vremena koje se utroši na rad.

Molimo Vas da nas upozorite na specifičnosti vezane za vašeg ljubimca. Na to da li ima neko oboljenje, izrasline, bradavice, nešto ne voli (ili mnogo voli), hoće da gricne, voli ili ne voli druge kuce, da li je u teranju i slično…

Zakažite termin putem E – Maila, Telefonom, Facebookom ili jednostavno dodjite na adresu Gospodar Jevremovu 2. Mi vas čekamo.


Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
069 2507 972 069 2507 ... - Kliknite za broj
Telefon: