Adresa: Mali Kalemegdan 8
telefon:
011 4121 161 011 4121 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Telefon:
Telefon:
E-mail: kontakt

radno vreme

:
U zimskom periodu: 
pon-ned: 8-16.30h
U letnjem periodu: 
pon-ned: 8-20h
Delatnost: Dečije igraonice i rodjendaonice
Ključne reči: rodjendaonice, proslave rodjendana za decu, kafe picerija
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

Cene ulaznica

O nama

Kafe picerija "Tigar" nalazi se u prelepom ambijentu Beo Zoo vrta. Postojimo već 8 godina i za to vreme kod nas je proslavljeno preko 500 rođendana.
Kafe picerija Tigar poseduje letnju baštu sa pogledom na bazen sa fokama. Nesvakidašnje zar ne!? Okrenite se na drugu stranu i ugledaćete slonicu Tvigi koja uživa u svom carstvu. Složićete se s nama da je ovaj ambijent idealan da vašem detetu i njegovim drugarima pružite rođendan koji će zauvek pamtiti, u zoološkom vrtu među njegovim omiljenim životinjama.
Posedujemo prostor zatvorenog tipa namenjen deci, prilagođen i dekorisan baš za Vaš dan. Baloni, konfete, animatori... tu smo da vam ispunimo svaku želju. Naši animatori pored prigodne zabave koju su spremili za vaše mališane u našoj rođendaonici, imaju program i sa samim životinjama. Dok vi i vaši gosti ispijate kafu u bašti našeg caffe-a, animatorka kroz vrt šeta decu uz posebno pripremljen program baš za taj trenutak. Opustite se, jer mi smo tu za vas.
Ne propustite jedinstvenu, nesvakidašnju, najorginalniju zabavu u gradu u našem i vašem Beo Zoo vrtu.
S obzirom na to da naša rođendaonica ima prostor gde vam ništa ne mogu ni kiša ni sneg, tokom čitave godine organizujemo razne proslave. Druženje sa Deda Mrazom, dodele paketića, školicu glume...
Ono što je najbolje od svega je da za sve vaše goste obezbeđujete BESPLATNE ulaznice u Beo Zoo vrt uz bilo koji paket iz naše ponude...
Provereno, pružićete jedinstveni doživljaj kako vašem slavljeniku tako i njegovim drugarima i roditeljima.

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu

Kontakt / Zatražite ponudu

telefon:
011 4121 161 011 4121 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Telefon:
Telefon: