RATE
Adresa: Vukasovićeva 21a,kanarevo brdo-balon Imperija,Borova 8,osnovna škola Ujedinjene nacije,Tošin bunar 161.-balon Talija,Blok 24,kod Super Vera-balon Ideal
11000 Beograd
Mobilni telefon:
064 1765 995 064 1765 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.olimpikbeograd.com
http://www.skolafudbala.com

Radno vreme

:
svakim danom od 08-21h
Aktivnosti: Škole fudbala
Sportske škole, društva, udruženja i klubovi
Ključne reči: skola fudbala,škola fudbala,olimpik beograd,skola fudbala, fudbal za decu ,dečiji fudbal ,sport za decu ,fudbal ,sportski klubovi, skole fudbala ,cerak ,kanarevo brdo ,rakovica, novi beograd ,deci beogradski fudbal, beogradska skola fudbala
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

OBELEŽJA KLUBA

Škola fudbala Olimpik Beograd osnovana je 18.03.2004. godine u Beogradu. Rešenjem Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije zvanično je registrovana 18.03.2005. godine. Osnivač Olimpika je Nedić Aleksandar diplomirani trener fudbala sa B i A UEFA licencama i diplomirani menadžer u sportu.

Prevashodni cilj Olimpika je vaspitanje i sportsko usmerenje dece uzrasta od pet do jedanaest godina, kao i širenje aktivnosti na ostale sportske discipline. Trenutno je najaktivnija škola fudbala u Srbiji. Takmiči se na raznim turnirima u zemlji i inostranstvu. Olimpik je proizvod Nedićeve ljubavi prema fudbalu i deci.

Bez obzira što klub ne poseduje svoj prostor, upravni odbor se trudi da održi kontinuitet tako da su lokacije na kojima radimo postale trajne i nepromenjive.

Škola ima profesionalne trenere obučene za rad sa mlađim kategorijama, koji je zasnovan na pedagoškom principu uz poštovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda. Razvijanje kolektivnog i takmičarskog duha, jačanje i pospešivanje pravilnog rasta i razvoja u psihičkom i fizičkom smislu kao i razvoj pozitivnog stava o sportui u sportu. Stručni rad se bazira na usavršavanju specifične fudbalske veštine, a cilj je i šire sportsko i teorijsko obrazovanje, druženje, zabava, takmičenje, kao i razvoj motoričkih sposobnosti.

U budućnosti želimo da što više pružimo našoj deci jer fudbal je igra radosti i najvažnija sporedna stvar na svetu.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
064 1765 995 064 1765 ... - Kliknite za broj
Telefon:
RATE