Kursevi jezika

Osnovna delatnost Obrazovnog Centra EQUILIBRIO je izvođenje visokostručne nastave stranih jezika za decu i odrasle prema najsavremenijim evropskim standardima.

U  nastavi  stranih jezika  Centar  EQUILIBRIO  primenjuje  poslednja dostignuća evropskih stručnjaka iz ove oblasti, bazirajući sve metode učenja na takozvanom komunikativnom pristupu. Ovaj metod ne podrazumeva uvek apsolutno korišćenje ciljnog jezika na nastavi, ali je pristup koji polaznike tečajeva usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Ipak, da bi nastava stranog jezika bila potpuna, nužno je razvijanje i ostalih jezičkih kompetencija: čitanja, pisanja i razumevanja.

Imperativ ovakve vrste nastave je rad u malim grupama polaznika. Prema strogim normativima za nastavu u Centru EQUILIBRIO po jednoj grupi upisuje se najviše do 10 polaznika. Svi polaznici se redovno prate od strane profesora koji ih vodi, kako uz redovne tako i uz vanredne, ciklične provere znanja i konsultacije.

Po završetku kursa svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji nisu propustili više od 20 % ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat o pohađanju tečaja. Polaznici koji to žele, u našem Centru nakon kompletno završenog nivoa mogu izvaditi MEĐUNARODNI JEZIČKI PASOŠ, zvaničan dokument kojim se dokazuje poznavanje stranih jezika.

Nivelacija  svih  kurseva  koji se održavaju u Centru EQUILIBRIO potpuno je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM PORTFOLIOM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope.

Odluku da upišete neki od tečajeva koji se organizuju u našem Centru donosite vi sami, a mi smo tu da vas usmerimo u onom pravcu koji omogućava apsolutno najjednostavnije i najprihvatljivije usvajanje jednog novog jezičkog sistema, ali i svega onoga što izučavanje jednog jezika dodatno podrazumeva.
 

Opšti kursevi jezika

Engleski jezik
Nemački jezik
Španski jezik
Italijanski jezik
Ruski jezik
Norveški jezik
Grčki jezik

 

Specijalizovani kursevi jezika

Konverzacijski kursevi engleskog jezika
Business English
Refresh your English
Wiederholen Sie Deutsch
Engleski za pravnike
Unapredi svoj poslovni engleski
Pripremni kursevi za FCE, CAE, CPE ispite
Pripremni kursevi za TOEFL i IELTS ispite
Pripremni kursevi za DELE i GOETHE ispite
Priprema intervjua za posao
Serbian for foreigners
Kursevi za turističke vodiče
Kursevi za studente Filološkog fakulteta
Kursevi stranih jezika za učenike osnovnih škola