RATE
Adresa: Takovska 49a
11108 BEOGRAD
Telefon:
011 2763 434 011 2763 ... - Kliknite za broj
Faks:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.alu.edu.rs

Radno vreme

:
pon-pet 9-17h
Aktivnosti: Univerziteti, fakulteti i akademije umetnosti
Ključne reči: studije umetnosti,slikarstvo,dizajn (enterijer,grafički dizajn,kostim),muzika,gluma,art managment i novinarstvo
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Akademija lepih umetnosti (ALU) osnovana je 1997. godine kao prvi privatni fakultet umetnosti na prostoru bivše SFRJ. Posluje na osnovu rešenja Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije. Do decembra 2010. godine na ALU su diplomirala 934 studenta.

Od osnivanja na ALU se izvode studije iz oblasti dramskih, likovnih, primenjenih umetnosti i dizajna, muzike i izvođačke umetnosti, i menadžmenta u umetnosti, masovnih medija i novinarstva. Nastava se organizuje u skladu sa Bolonjskom deklaracijom na dva nivoa: osnovne akademske i master akademske studije. Uvođenjem doktorskih studija omogućićemo našim studentima da proces obrazovanja, ukoliko to žele, mogu da zaokruže na Akademiji lepih umetnosti. Najuspešnije među njima, koji pokažu sklonost ka pedagoškom radu, uključujemo u izvođenje nastave, postepeno ih pripremajući za profesorsku karijeru. Da bismo pripremili naše studente za međunarodnu razmenu sa Nuova Accademia di Belle Arti iz Milana (NABA), sa kojom od 2006. godine imamo potpisan sporazum o saradnji, organizujemo nastavu Italijanskog jezika. Akademija je moderna obrazovno-naučna institucija na kojoj se izvode savremeni studijski programi, angažuju ugledni profesori a nastava se izvodi u tehnički opremljenom prostoru na dve adrese: Beograd, Takovska 49a i Makedonska 21.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2763 434 011 2763 ... - Kliknite za broj
Faks:
Telefon:
RATE