RATE
Adresa: Zrenjaniski put 26
11060, Beograd
Telefon:
011 2714 666 011 2714 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.gardenshopbeograd.com
Aktivnosti: Cvećare
Organizacija priredbi i manifestacija
Ključne reči: online cvecara, cvecara, cvece, cvecara Beograd, cvecara Palilula, cvetni aranzmani, dostava cveca, najlepsi poklon, interesantni pokloni, bidermajeri, vencanja, aranzmani za vencanja, dekoracija vencanja, dekoracija proslava, dekoracija enterijera
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

Online cvećara - dostava cveća

Dobrodošli u  GARDEN SHOP ON-LINE prodavnicu.

U trenucima kada nemate šta reci ili kada želite reći puno toga, ali možda ne znate kako, naše cveće će to učiniti umesto Vas.
GARDEN SHOP ON-LINE u svojoj ponudi ima veliki izbor cveća za sve prilike. Obradujte Vama drage osobe ili poslovne partnere. Odaberite aranžman po želji, popunite online formular, a mi cemo ga isporuciti za Vas u dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

 

Cvećara GARDEN SHOP BEOGRAD - Online dostava cveca

Cvećara GARDEN SHOP pruža uslugu dostave cveća (aranžmana, buketa, saksijskog cveća) na željenu adresu. Prijemom porudžbine cvećara GARDEN SHOP se obavezuje da će naručenu robu isporučiti u dogovoreno vreme i na dogovorenu  adresu. Takođe, zadržavamo pravo da se roba može isporučiti 30 minuta ranije ili kasnije. Cvećara GARDEN SHOP će naručenu robu isporučiti prvenstveno osobi koju je naručilac naveo kao primaoca. U slučaju da osoba koja prima cveće nije dostupna, cveće može primiti bilo koja druga osoba koja se nalazi na naznačenoj adresi, naravno ukoliko to sama želi.

Nakon isporuke, cvećara GARDEN SHOP će telefonom ili SMS - om obavestiti naručioca da je cveće isporučeno. Naručilac je obavezan da bude dostupan u vreme kada je zakazana isporuka zbog mogućih komplikacija tokom dostave.


U situacijama:

    kada osoba kojoj se šalje cveće odbija da primi cvetni aranžman

    kada su adresa i podaci o primaocu netačni

    kada primaoc nije u dogovoreno vreme na adresi, a prisutna lica ne žele da prime cveće

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2714 666 011 2714 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE