RATE

LISTA AUTOMOBILA

Fiat Punto

Fiat Punto je pre svega popularnost kod širokih narodnih masa stekao obiljem prostora koji nudi u unutrašnjosti, kao i upotrebljivošću u različitim uslovima eksploatacije. To je posebno izraženo kod prednjih sedišta gde osobe nadprosečne visine neće imati problema da se udobno smeste. U priču o prostranosti se uklapa i prtljažnik koji ima 297 litara zapremine i jedino zaostaje za Citrenom C3 koji ima 305 litara zapremine. Sedišta su asimetrično deljiva, pa nakon obaranja dobijate prostor od 1080 litara.

U vožnji Punto je nešto tvrđe podešen i osećaju se poprečne neravnine na kolovozu, u granicama normale za taj međuosovinski razmak i veličinu automobila. Sedišta, posebno prednja, su udobna i neće Vas zamoriti ni duža vožnja. Ženskom delu populacije vozača će posebno prijati „dual drive" mod servo upravljača, kojim se na pritisak dugmeta sa oznakom „city" maksimalno olakšava okretanje upravljača, što je bitno pri parkiranju. Važno je napomenuti da se pri brzini većoj od 70 km/h ovaj sistem, iz bezbedonosnih razloga, sam isključuje.

Polica u prtljažniku može se ukloniti, tako da se koferi mogu postaviti uspravno.
Karakteristike vozila

    * Broj vrata: 5
    * Maksimalan broj putnika: 5
    * Broj kofera: 2
    * Transmisija: manuelna
    * Klima: Da
    * Gorivo: Benzin

Svaki auto možete podici i ostaviti:

    * Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd (Belgrade Airport)
    * Bilo koji hotel u Beogradu
    * Batajnica (naša ekspozitura)
    * Novi Beograd (naša ekspozitura)

Ako želite da rezervišete auto putem  interneta, molimo Vas da sačekate naš odgovor i potvrdu rezervacije. Tako smo sigurni da neće doci do neželjenih dupliranja rezervacija.

U slučaju da, ako mi više nemamo slobodnih vozila, možemo vam naći vozilo od neke druge rent-a-car kuće.  Ali, onda nemamo nikakvog uticaja na njihovu cenu. Mi Vas, sa njihovim vozilom, cekamo na aerodromu.

RATE