RATE
Adresa: Ada Ciganlija 5
11030 BEOGRAD
Mobilni telefon:
063 202 758 063 202 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://vkczvezda.rs/
Aktivnosti: Sportske škole, društva, udruženja i klubovi
Ključne reči: veslacki klub - veslacki klub crvena zvezda - veslacki klub ada ciganlija - zensko veslanje - rekreativno veslanje - veslacki kamp
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Veslački klub Crvena Zvezda – Beograd je udruženje građana, neprofitna sportska organizacija.

Članovi Kluba su bili mnogi ugledni Beograđani tog vremena, među kojima Andra Žeželj, Ivo Andrić, doktori, pravnici, arhitekte – imali su svoje čamce i veslali su u Klubu.

Rowing Club Red Star – Belgrade is a non-political and non-profit sports organization financed through membership and donations.

98 generacija sportista i Beograđana prošlo je kroz Klub, veslali su u takmičarskim postavama i bili evropski i svetski prvaci i olimpijci.

Sport za top formu

Veslanje čini čuda za respiratorni sistem jer se redovnim treninzima povećava kapacitet pluća. Osim toga, ono pruža savršen trening svim mišićima. Pravilnim i ravnomernim veslačkim pokretima jačaju se mišići leđa, grudi i stomaka i rasterećuje kičmeni stub. Veslanje je odlično i za rad srca jer ubrzava krvotok i čuva krvne sudove.

Za jedan sat veslanja na mirnoj vodi sagori se mnogo više kalorija nego nakon bavljenja tenisom ili trčanjem.

Veslanje se naročito preporučuje deci u pubertetu jer razvija telo na pravi način.

Ako želite da svoje telo dovedete u top-formu, izaberite neki od sportova koje predlaže Majkl Kolins, lekar i fitnes trener.

U razvoju ličnosti veslanje podstiče upornost, borbenost, samopouzdanje, a posebno smisao za timski rad. Za razliku od sportova gde jedni pojedinci nose igru, a drugi pojedinci mogu biti zapostavljeni, uspeh veslačke posade zavisi od svih, a naročito od najslabijeg u čamcu.

Najpoznatiji i najbogatiji svetski univerziteti, oni koji mogu da biraju i studente i profesore i sport, uzimaju veslanje kao glavni sport.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
063 202 758 063 202 ... - Kliknite za broj
Telefon:
RATE