Adresa: Radnička 5g
11000, Beograd
Telefon:
060 5272 182 060 5272 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.sdcpro.rs/

Radno vreme

:
Pon-Pet: 08h-16h
Aktivnosti: Geodetske usluge
Građevinska preduzeća i usluge
Projektovanje
Ključne reči: geodetske usluge Beograd - geodezija Beograd - projektovanje Beograd - građevinarstvo Beograd - građevinsko preduzeće Beograd
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

“SDC PROFESSIONAL“ je licencirana geodetska organizacija od strane Republičkog geodetskog zavoda. Agencija je specijalizovano, profesionalno osposobljena i tehnološki opremljena za pružanje svih vrsta geodetskih usluga, a zatim i usluga projektovanja, kao i raznih usluga iz oblasti građevinarstva.  Od osnivanja SDC PROFESSIONAL je svoju poslovnu strategiju bazirao pre svega na tradiciji kvaliteta, znanja i stručnosti, sa ciljem da zadovolji i najviše standarde. Zadovoljni klijent je naš poslovni imperativ. Agencija zapošljava iskusne stručnjake iz oblasti geodezije i građevinarstva, zbog čega smo u mogućnosti da u svakom trenutku na najkvalitetniji način dođemo do najpovoljnijeg rešenja o Vašim nepokretnostima. Agencija takođe nudi besplatne stručne savete i stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana.


  • Profesionalni pristup poslu
  • Tradicija
  • Iskustvo
  • Kooperativnost

U svakom trenutku SDC PROFESSIONAL Vam stoji na raspolaganju za pružanje usluga iz oblasti geodezije, projektovanja i građevinarstva.

GEODEZIJA

Većina poslova zahteva i završavanje administrativnih poslova u katastru nepokretnosti, što takođe možemo obavljati u dogovoru sa strankama i spremni smo da pružimo profesionalnu tehničku podršku i savete u domenu geodetskih usluga, koji su besplatni.​

PROJEKTOVANJE

Agencija SDC PROFESSIONAL se bavi i pružanjem usluga projektovanja u oblasti niskogradnje - saobraćajnica, železničkih pruga, mostova, platoa, itd. Cilj nam je brzo i efikasno ispunimo sve potrebe Naručioca. Naš tim je uvek spreman da odgovori i na najzahtevnije zadatke iz oblasti projektovanja.

GRAĐEVINARSTVO

Agencija SDC PROFESSIONAL je otpočela sa izvođenjem radova iz oblasti niskogradnje, kao logičan nastavak delatnosti, nakon višedecenijskog iskustva u oblasti geodezije. Naš tim inženjera i spoljnih saradnika je uvek tu da ispuni zahteve Investitora, a kvalitet je imperativ koji se ne dovodi u pitanje. Pozovite nas i zakažite besplatne konsultacije.


Naše značajnije projekte možete pogledati na sledećem linku: Značajni projekti

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
060 5272 182 060 5272 ... - Kliknite za broj
Telefon: