RATE
Adresa: Miloja Zakića 15
11030 Beograd
Telefon:
011 2380 442 011 2380 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.petarpan.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 12-21h
sub-ned: 10-21h
Aktivnosti: Dečije igraonice i rodjendaonice
Rekreativni centri, aerobik, fitnes, teretane, yoga
Škole stranih jezika
Ključne reči: igraonica, dečija igraonica, dečija igraonica Filmski grad, dečija igraonica Vidikovac, decija rođendaonica, Petar Pan, skola stranih jezika, skola jezika Vidikovac, skola jezika Filmski grad, skola jezika Banovo Brdo,yoga, zabava za dame, zabava za mame, opustanje za mame, yoga Filmski grad, yoga Vidikovac, krštenje, rodjenje deteta, proslava.
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Dobrodošli u igraonicu „Petar Pan i veselo drustvance“.

Dečija igraonica-rođendaonica Petar Pan i veselo društvance nalazi se u Filmskom Gradu u ulici Miloja Zakića br.15 u blizini crkve Sveti Luka. Od 01.11.2012. Igraonica je promenila vlasnika, kao i svoj izgled i ponudu ka svojim najmlađim vernim posetiocima.
Ispred igraonice se nalazi veliki broj parking mesta.
Igraonica Petar Pan i veselo društvance Vam nudi atraktivan, klimatizovan prostor od 150 m2 od kojih je 65 m2 prostor za igru sa 3D lavirintom i 35 m2 disko kluba. U drugom delu igraonice nalazi se prostor za posluženje dece i kafić za roditelje sa odvojenim delom za pušače. Prostran i udoban deo za roditelje i pratioce dece, kao i sadržaj za dečiju zabavu je napravljen tako da i deca i odrasli uživaju.
Igraonica neće raditi samo onda kada je prostor zakupljen za održavanje Vaših proslava, a kada Vaše dete slavi rođendan zajedno ćemo prirediti zabavu za pamćenje!
Najveći deo naših klijenata dolazi putem preporuka, na Vama je da dođete i da se uverite da smo tu zbog Vas i da osmislimo i ostvarimo Vaše želje.
Očekujemo Vas!

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2380 442 011 2380 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE