Mesar Šopalović

Klanica, Mačkat

 

Klanica Mesar Šopalović Mačkat bavi se klanjem, rasecanjem, preradom i distribucijom sirovog mesa.

Za sve informacije pozovite

Po evropskim standardima

CERTOP HACCP

Analiza rizika i kritične kontrolne tačke – HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), je sistemski preventivni pristup bezbednosti hrane i odnosi se na fizičke, hemijske i biološke opasnosti, kao preventivni postupak, kojim proizvođač posmatra, vrši kontrolu, identifikuje i analizira izvesne kritične tačke u proizvodnji hrane, na kojima najverovatnije može doći do njihove kontaminacije.
HACCP standard logo

Naši proizvodi

shematski prikaz delova svinje

Svinjski program

  • svinjske polutke u klasi
  • svinjsko meso s.k. zamrznuto/sveže
  • svinjsko meso b.k. zamrznuto/sveže
shematski prikaz delova krave

Goveđi program

  • goveđi prednjak s.k.
  • goveđi milanez s.k.
  • juneci prednjak s.k.
  • juneci milanez s.k.
  • goveđi prednjak b.k. zamrznuto/sveže
  • goveđi but b.k. zamrznuto/sveže
  • juneci prednjak b.k. zamrznuto/sveže
  • goveđi biftek zamrznuto/sveže
  • biftek
  • goveđa ficla zamrznuta

Naše usluge

slika goveđih čereka u klanici

Uslužno klanje

Vršimo uslužno klanje u skolpu kojeg se podrazumeva klanje, rasecanje, uzorkovanje i svi potrebni pregledi mesa.

 

  • krupne stoke (krava, bikova, teladi)
  • svinja u klasi i prasadi
  • jagnjadi i ovaca

 

Dodatne informacije i porudžbine

Za sva pitanja u vezi naših usluga  i porudžbine popunite formu ispod sa podacima vaše firme ili ovlašćenog lica.


PIB-111360603

 Tekuci racun-160-0000000547487-19

Maticni broj-65357267