SPECIJALNA BOLNICA

Specijalna bolnica Menssana

Ordinacija je osnovana 1993 godine sa namerom da se bavi estetskom hirurgijom, što jeste osnovna delatnost i kao takva ordinacija je jedna je od prvih na ovim prostorima. U medjuvremenu kako bi se zahtevima pacijenata maksimalno izašlo u susret ordinacija je proširila delatnost i omogućila da se sve potrebne pripreme za operativne zahvate mogu da urade na jednom mestu te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratoijom, ultrazvucnom dijagnostikom i kardiologijom na taj način smo pacijentima obezbedili maksimalnu udobnost i diskreciju.

U cilju što boljeg rezultata 1998. godine uvodi se ultrapulsni operativni laser jedini ovakve vrste na ovim prostorima. Na taj način se postiže tehnološki i stručni nivo na visini svih savremenih svetskih standarda.

Udobnost i ljubaznost prilikom dolaska su prilagodjeni visokim zahtevima i različitim potrebama te je sve podredjeno pacijentima i diskreciji, a stručni nivo i savesnost su doprineli kranje dobrim rezultatima.

Dobri rezultati i ugodan boravak su rezultat pre svega visokog stručnog nivoa svakog pojedinca koji ima zadatak da pruži pravu informaciju i uslugu, a naročito iz oblasti estetske hirurgije koja je najviše zastupljena.

Dobro opremljena operaciona sala sa nezaobilaznim laserom čini srž visokostručne i kvalitetne usluge, a apartmani za uglavnom kratak oporavak i pored toga što nisu izgledom bolnički pružaju svu potrebnu udobnost i sigurnost.

Za sve dalje informacije molim vas da se obratite telefonom ili pismeno te ćemo se truditi da u što kraćem vremenskom roku udovoljimo Vašim zahtevima.


Poklanjanjem poverenja “Mens Sani” poklonili ste poverenje iskustvu, novim tehnologijama i stalnom stručnom usavršavanju.