OCIJENI
Adresa: Dunavska 29
22320 Inđija
(Entite pristupačan osobama sa invaliditetom)
telefon:
022 560 083 022 560 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Fax:
Telefon:
Telefon:
E-mail: kontakt
Web: http://www.muzilice-vitex-mms.rs

radno vreme

:
pon-pet: 07-15h
Delatnost: Mašine za poljoprivredu i šumarstvo
Oprema za poljoprivredu
Ključne reči: Aparati za mužu
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

Proizvodnja aparata za mužu

DOO VITEX-MMS je privatna firma, koja je osnovana 1996 kao zanatska radnja za izradu delova od gume, plastike i metala . S vremenom, radom, upornošću i entuzijazmom osnivača i vlasnika kao i zaposlenih, mala radnja prerasta u preduzeće za proizvodnju, prodaju i servisiranje aparata za mužu krava,koza i ovaca. Bavimo se proizvodnjom aparata za mužu krava, koza i ovaca, proizvodnjom rezervnih delova za iste, prodajom i servisiranjem.
Svaki deo je izrađen od naj kvalitetnijih materijala, svaki deo pri izradi i ugradnji prolazi rigorozni pregled i kontrolu. Samim tim što preduzeće opstaje duži niz godina, dovoljno govori o kvalitetu naših proizvoda.Podatak da u dosadašnjem radu nismo imali niti jednu intervenciju u garantnom roku koji iznosi do 18 meseci, dovoljno govori o pouzdanosti naših proizvoda.
Primarni focus preduzeća je odlična posle-prodajna podrška i dugoročna prijateljska saradnja sa korisnicima naših usluga i proizvoda. Kako bismo garantovali našim klijentima pravovremenu i efikasnu servisnu podršku akcenat je stavljen na obučenost i opremljenost servisnog osoblja.

Pročitaj celi tekst

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

OCIJENI