OCIJENI
Adresa: Ariljska 2
11 050 BEOGRAD,Zvezdara
telefon:
011 2863 592 011 2863 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Fax:
Telefon:
Telefon:
E-mail: kontakt
Web: http://www.llumar.rs
http://www.folija.rs
http://www.zatamnjivanje
http://stakala.rs
http://folijezastakla.rs

radno vreme

:
pon - pet:  9h - 17h

sub:  9h - 13h
Delatnost: Staklo i proizvodi od stakla
Auto-delovi i oprema, Autotapetari
Izolacioni materijali
Ključne reči: llumar folija,folija za stakla,folija za auto stakla,folija za stakla za automobile,folija za stakla za građevine
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

LLUMAR FOLIJE ZA STAKLA

 10 RAZLOGA ZAŠTO LLUMAR FOLIJA

    *
      CPFilms, ( proizvođač LLumar folija ), jedini na svetu raspolaže sa takvim proizvodnim kapacitetima, u kojima se u okviru matične kuće realizuju sve faze koje su neophodne za proizvodnju folija, čime se obezbeđuje najviši nivo kvaliteta - i kontrola istog, kao i najbrža dostupnost svim proizvodima.
      

    * CPFilms raspolaže sa najvećim proizvodnim pogonom na svetu (SAD), koji se prostire na teritoriji čija je površina veća od 70.000 m2, a u najvećem delu se proizvodnja odvija u potpuno hermetički regulisanim uslovima - ''clean-room'', uz posedovanje sertifikata ISO 9001 .
      

    * Jedina je firma za proizvodnju folija, a koja pored pogona u SAD-u, i u Evropi poseduje ogranke u kojima se odvija istraživački, razvojni i proizvodni proces. Fokusirajući svoje znanje i materijalne mogućnosti na razvoj isključivo jedne grupe proizvoda, uvek stvara i pruža najviši nivo kvaliteta, pri tome imajući u vidu zahteve regiona u Evropi.
      

    * Jedini je proizvođač, čije folije sadrže zaštitni sloj za filtriranje ultravioletnih zraka i za staklo kod automobila, a i za ravna stakla ( za razliku od drugih, naizgled sličnih proizvoda, koji samo preko sloja lepila filtriraju UV zrake).
      

    * Brojni testovi koje su izvršili neutralni stručnjaci, nedvosmisleno dokazuju, da je zaštitni sloj protiv ogrebotina kod naših folija delotvorniji i otporniji na oštećenja, u odnosu na proizvode bilo kojeg drugog proizvođača folija.
      

    * Kod folija opskrbljenih CDF lepilom, nije se dogodilo oštećenje ni nakon 20 godina intenzivne upotrebe.
      

    * Najširi izbor po meri i tipu. Nesmetano snabdevanje tržišta folijama za region Srednje - Istočne Evrope, obezbeđeno je iz najvećeg skladišta sa zalihama proizvoda - folija, a koje je locirano u Budimpešti.
      

    * U industriji folija, najpouzdaniji i najsveobuhvatniji uslovi garancije. Naši proizvodi raspolažu sa svim potrebnim i mogućim međunarodno priznatim kvalifikacijama u pogledu kvaliteta, a koje se odnose na najviši stepen tehnoloških dostignuća (ANSI, BS, DIN, EN, RAR ).
      

    * CPFilms raspolaže sa najsavremenijom tehničkom bazom, kao i stručno-savetodavnim timom za realizaciju. Tehnički prikazi, stručni web-sajtovi, praktična poduka, trening-seminari, omogućuju i obezbeđuju najviši nivo teoretskog i stručno-praktičnog znanja našeg osoblja na polju realizacije.

      
    * Prodavci i ekipa marketinga sa centralom u Srbiji, već od 2003. godine, kao vrsni stručnjaci u ovoj struci sa višegodišnjim iskustvom i ulogom lidera na tržištu, u svako doba Vam stoje na raspolaganju.

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

telefon:
011 2863 592 011 2863 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Fax:
Telefon:
Telefon:
OCIJENI