OCIJENI
Adresa: Francuska 26
11000 Beograd
Mobilni:
064 2039 904 064 2039 ... - Kliknite za kod
Telefon:
E-mail: kontakt

radno vreme

:
Pon: 19-20 (Jazercize)
Uto-Sre-Pet: 19.30-20.30 (Jazzercize)
Čet: 19.30-20.30 (Cardio Flex Band)
Delatnost: Rekreativni centri, aerobik, fitnes, teretane, yoga
Sportske škole, društva, udruženja i klubovi
Dijetski suplementi
Ključne reči: fitness - jazzersice - zumba - masaža - homeopatija - telesna analiza - grupni treninzi - besplatna analiza- centar - dzezer - herbalife -skidanje kilograma -zdrava ishrana
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

Jazzercize

Plesno-sportski klub FIT (PSK FIT) je mesto namenjeno za fitness, rekreaciju i bavljenje sportom svih generacija. U ponudi imamo široku lepezu programa kreiranih tako da zadovolje kako potrebe rekreativaca tako i profesionalnih sportista.

Naš klub ima dugu tradiciju bavljenja fitnesom i zdravim načinom života, još od 1986. godine. Profesionalni tim trenera i stručnog osoblja garancija je kvaliteta, postizanja maksimalnih rezultata, a sve to uz efikasno eliminisanje stresa.

PSK FIT se nalazi na dve lokacije u strogom centru grada i u zavisnosti od procene trenera, vaših kapaciteta i preferencija možete se odlučiti za grupni, individualni ili poluindividualni tip treninga. Na raspolaganju vam stoje različiti programi od cardio programa, programa za korekciju težine, body toninga, do grupnih treninga zumbe i jazzercisea. Od opreme u klubu raspolažemo sa CARDIO spravama (1 traka za trčanje, 1 bicikl trenažer, 1 glajder), 3 Total Gym sprave za jačanje mišićne muskulature, 1 Power Plate, kao i brojnim rekvizitima (pilates lopte, tegovi za ruke i noge, steperi, konopci, rastegljive trake, itd.)

Iskusni tim trenera će vam u svakom trenutku pružiti savet i preporuku u pogledu izbora programa kao i osmišljavanja balansiranog plana ishrane kako bi se najefikasnije došlo do željenih rezultata i maksimalno iskoristio vaš potecijal.

U PSK FIT se možete informisati i o Herbalife proizvodima za kontrolu težine i energetskim proizvodima koji jačaju imunitet.

Vaš prvi trening je besplatan!

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobilni:
064 2039 904 064 2039 ... - Kliknite za kod
Telefon:
OCIJENI