OCIJENI
Adresa: Takovska 36
11060 Palilula, Beograd
telefon:
011 3295 100 011 3295 ... - Kliknite za kod
Telefon:
E-mail: kontakt
Web: http://www.queen.co.rs/

radno vreme

:
pon-pet: 10-20h
sub: 9-15h
Delatnost: Optičarske radnje i očne kuće
Medicinska pomagala
Ključne reči: izrada i ugradnja stakala, optičarske radnje Palilula, popravka dioptrijskih i sunčanih okvira Beograd, određivanje dioptrije, odredjivanje dioptrije, zamena stakala na naočarima, izrada sunčanih stakala, izrada sunčanih naočara sa dioptrijom, prodaja kontaktnih sočiva Beograd, prodaja prateće opreme za naočare i kontaktna sočiva, poručivanje odredjenih modela putem sajtova, sindikalna prodaja, online prodaja
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

Galerija

Jedno od prvih poimanja naočara potiče iz starog Rima.

Neron koji je bio kratkovid a voleo da gleda kako Rim gori, je to činio gledajući kroz brušeni rubin koji je imao svojstva dioptriskog sočiva.

Danas, situirana u strogom centru grada i opremnjena najnovijom tehnologijim za odredjivanje dioptrije, naša radnja vam omogućava lak pristup iz svih delova grada a naše ljubazno i stručno osoblje će vam pružiti maksimalnu pažnju i pomoć u odabiru vašeg novog izgleda. Godine iskustva koje su za nama nam daju potpunu samouverenost da možemo da prevazidjemo i najkompleksnije prepreke na polju oftalmologije i odgovorimo svim zahtevima naših klijenata. Sa sigurnošću tvrdimo da ćete se u našim rukama osećati kraljevski i u širokom izboru koji vam nudimo pronaći nešto za sebe.

Da se jasnije vidimo…

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

telefon:
011 3295 100 011 3295 ... - Kliknite za kod
Telefon:
OCIJENI