OCIJENI
Adresa: Račkoga 7
11108 BEOGRAD
telefon:
011 2766 792 011 2766 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Telefon:
Telefon:
E-mail: kontakt
Web: http://www.drbojic.com

radno vreme

:
pon - pet : 10-17h

sub : 10-15h
Delatnost: Lekari i lekarske ordinacije
Dermatolog
Saloni lepote, kozmetički i laser centri
Ključne reči: specijalistički pregledi,dijagnostika i lečenje polno prenosivih bpolesti,kožnedermoskopija mladeža, i polne bolesti,dermoskopija,antiage program ,celulit,dermoskošpija mladeža,kondilomio,ožiljci,akne,epilacija,hemijski pilinzi,elektoforeza,botox,kućne posete,uzimanje briseva ,
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

O nama

Naš rad baziramo na savremenim dijagnostičkim i terapijskim metodama u okviru dermatovenerologije i savremene medicine uopšte. Temelj rada Ordinacije je zdrava koža i zdravlje u celini.

Ordinacija je organizovana kao dijagnostičko-terapijska ustanova koja većinu dijagnostičkih postupaka i lečenja rešava ambulantno, u toku jednog dana. Sarađujemo sa Mikrobiološkom laboratorijom Marković i Patohistološkom laboratorijom Histolab.

Na našim stranicama ćemo Vas upoznati s aktuelnim temama i novim mogućnostima lečenja kožnih i polnih bolesti. Smatramo da izuzetno važno da pacijenti budu informisani što detaljije o svojoj bolesti. Takođe, pravilna nega i poboljšanje opšteg stanja kože, kao i savremene tendencije u estetskoj dermatologiji i anti-age terapiji deo su našeg rada.

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

telefon:
011 2766 792 011 2766 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Telefon:
Telefon:
OCIJENI