OCIJENI

O nama

Stomatološka ordinacija „STEFAL“ je osnovana 1987 godine. Nalazi se na Bežanijskoj Kosi, u blizini Hrama Sv Vasilija Ostroskog.

Ordinacija „STEFAL“ pruža STOMATOLOŠKE USLUGE  iz svih oblasti stomatologije  a posebno iz delokruga Stomatološke protetike, oralne hirurgije i impaltologije

- ORALNA HIRURGIJA (sve vrste oralnohirurških operacija i intervencija),

- PROTETIKA (izrada svih vrsta protetskih radova, krunica, mostova, bezmetalna keramika, metal-keramika, sve vrste      skeletiranih i akrilatnih proteze  i dr.) ,

-BOLESTI ZUBA  (popravke karijesom oštećenih zuba , lečenje kanala korena zuba –
  Endodoncija , Beljenje prebojenih zuba),

- PARODONTOLOGIJA (konzervativno i hirurško lečenje parodontopatija , uklanjanje mekih
   naslaga i kamenca primenom ultrazvuka i AIR FLOW sistema),

-  ORTOPEDIJA VILICA (ispravljane zuba kod dece i odraslih ortodontskim protezama i fiksnim aparatima)..

U sastavu ordinacije se nalazi: Ordinacija za bolesti zuba  i protetiku sa dva kompletna stomatološka radna mesta, hirurška sala,  opremljena svim uređajima za najbezbednije izvođenje i najsloženijih oralnohirurških i implatoloških zahvata.

U ordinaciji je svakodnevno prisutan tim sastavljen od iskusnih specijalista protetike (Dr spec. Dragan Joksimović)  i oralne hirurgije (Dr spec. Bruno Fekete), a prema potrebi i specijalista drugih grana stomatologije.
U našoj stomatološkoj praksi, u većini slučajeva, običaj je da lekar besplatno pregleda pacijenta, postavi dijagnozu i da savet i predlog za terapiju.

Kontakt:

Stomatološka ordinacija „STEFAL“
Novi Beograd

Dragiše Brašovana 2

Tel: 011 227 1135; 3183338

e- mail: skalar@sbb.rs

OCIJENI