OCIJENI
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 165b
11070 Novi Beograd
telefon:
011 3115 839 011 3115 ... - Kliknite za kod
Telefon:
Web: http://www.vivio.rs

radno vreme

:
pon-ned: 8-00h
Delatnost: Restoran, bar, kafić
Organizacija priredbi i manifestacija
Ključne reči: restoran, hrana, doručak, ručak, večera, kafa, piće
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

RESTORAN

Ušuškan među poslovnim zgradama poseduje prelepu baštu sa puno prirodnog zelenila nadkrivenom krošnjama drveća, tako da doprinosi relaksirajućoj i intimnoj atmosferi.

Posebno napominjemo činjenicu da su naše cene najpristupačnije u gradu, što će učiniti da potpuno opušteno uživate sa Vašom porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima.

Jednostavan dizajn enterijera restorana VIVIO Meet&Eat je udoban i sveden, a prostor karakteriše minimalistički stil koji podseća na najbolje njujorške barove i restorane.

Veliki i veoma udoban šank, za kojim rade pravi profesionalci, jednom rečju velemajstori u pripremi kotela, u potpunosti opravdavaju poređenje sa njujorškim barovima i njihovim kvalitetom servisa.

Restoran VIVIO Meet&Eat ima najpovoljnije cene u gradu i savršenu gastronomsku ponudu i pruža Vam mogućnost , da u meniju izaberete mnoge vrhunske specijalitete iz najpoznatijih i najboljih nacionalnih svetskih kuhinja. Tradicionalna srpska kuhinja i kuvana dnevna jela su posebna remek dela na tanjiru.

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

OCIJENI