OCIJENI
Adresa: Jurija Gagarina 69
11073 Novi Beograd
telefon:
011 2283 451 011 2283 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Telefon:
Telefon:
E-mail: kontakt
Web: http://www.slanasoba.rs

radno vreme

:
na zakazivanje
Delatnost: Anti aging
Alternativna medicina
Rehabilitacioni centri i ustanove
Ključne reči: slana soba novi beograd, slana soba beograd, haloterapija novi beograd, halotretmani novi beograd, sorelax novi beograd halogeneratori novi beograd, aeromed novi beograd, halomed novi beograd,
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

O nama

Slana soba Sorelax je studio koji je svoju delatnost u potpunosti posvetio halotretmanima. U našim prostorijama pružamo usluge halotretmana, a kao ekskluzivni partneri najvećeg proizvođaca halogeneratora i halokompleksa HALOMED i Instituta za respiratornu higijenu i haloterapiju iz Budimpešte koji je osnovala dr med. sci Alina Červinskaja, zastupamo princip kontrolisane haloterapije i poslujemo sa onima koji bi gradili slane sobe.

Za Vas smo na 70 kvadrata prostora uredili dve slane sobe i prostranu recepciju, sa čekaonicom za decu i odrasle. Oba halokompleksa - slane sobe, su konstruisane tako da pružaju idealne uslove za obe grupacije naših klijenata.

Halokompleks, odnosno slana soba za odrasle je napravljena kao senzorom kontrolisani prostor koji je uz blagotvorno delovanje halotretmana namenjen i opuštanju i meditaciji. Terapeutska svetla i meditativna muzika, uz lekovitost suvog sonog aerosola, dodatno antistresno i blagotvorno deluju na celokupan organizam, kako bi se uspostavila neophodna fizička i psihička ravnoteža.

Soba za decu je osmišljena kao igraonica, u kojoj su deca uz pesmice i stimulativne igračke neprimetno izložena najfinijim česticama suvog sonog aerosola - čija je koncentracija strogo kontrolisana i njegovom pozitivnom delovanju na njihov osetljiv imunitet.

Posebno smo se angažovali i učestvujemo na događajima na kojima se govori o prevenciji i o zdravom životu i na taj način edukuje stanovništvo Srbije. Naše učestvovanje na sajmovima, festivalu zdravlja, dešavanjima u organizaciji Evropskog Wellness instituta, čiji smo prijatelji, u javnosti je zapaženo i dobro prihvaćeno. Naš cilj je da do svakog klijenta dođu informacije utemeljene na dugogodišnjim istraživanjima u oblasti medicine i prevencije, odnosno pozitivnog uticaja kontrolisane koncentracije suvog sonog aerosola na ljudski organizam.

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

telefon:
011 2283 451 011 2283 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Telefon:
Telefon:
OCIJENI